Kyrkekvarn  

Vid tidan rv 26/47 10km norr mullsjö (sjön stråkens utlopp). Uthyrning av kanoter och även ridning.Ställplats 
180kr

Fivlereds Kyrka

Här ligger en liten äng som troligen används som parkeringsplats för badgäster. Men finns här plats går det bra att stå här en natt eller så. Alternativet är kyrkans parkering högre upp, men den är rätt välbesökt.Gratis

Lönarn Fisketurism

Båtramp, grillplats tc soptunna, framtida planerad ställplats, badplats. åker du hit, finns plats? Slå en signal till annika (tel på skyltar) och meddela samt kom överens om betalning (50-100.-/natt) här finns inga faciliteter i övrigt som vatten, el, etc. Så mycket mer än en 50-80.- tycker inte jag det är värt. Dock billig båtuthyrning så det kompenserar en del. Kan bli mycket badgäster när vädret tillåter. Välbesökt plats. Framförallt båtrampen.slå en signal till annika (tel på skyltar) och meddela samt kom överens om betalning (50-100.-/natt)

Ryfors Golfklubb  

10 platser med el, dusch och toalett i ryfors gk;s sekretariat. Vatten påfyllning. Ej tömning. öppet mitten april-sept. Rabatt vid lösen av green fee.Ställplats 
200kr

Närliggande samhällen

Om Ställplatserna.se

Välkommen till Ställplatserna, sidan som visar ställplatser i Sverige karta oavsett om det är för husbil eller husvagn, tält eller annan form av camping. Sidan är under uppbyggnad och vi kommer fylla på med fler smarta funktioner för att du ska kunna hitta dom bästa och vackraste platserna att parkera/övernatta på. Det finns andra sajter med ställplatser men denna fokuserar på platser som är gratis eller näst intill - för det tycker vi kännetecknar en riktig ställplats.

Hitta ställplats

Du kan söka svenska ställplatser nära din aktuella position , eller en valfri plats samt hitta ställplatser längs färdväg, rutt, gör det enklare att planera resan med stopp och övernattningar. Du kan se foton från omgivningen eller panorama över ställplatsen.

Vad är en ställplats?

Ställplatserna.se prioriterar platser där du får stå gratis eller mot en lägre kostnad, därefter är läget viktigt; det kan vara en central parkering från vilken du enkelt kan ta dig till stadens centrum eller en vacker plats i naturen nära skog och sjö. Vilka är reglerna för ställplats? Se nedan för den generella definitionen av ställplats - Ställplatserna.se innehåller dock platser med olika grad av service.

Ett för ändamålet lättillgängligt avsatt markområde för uppställning/övernattning i husbil under kortare tid mot betalning. På ställplatsen finns tillgång till tömning av avlopp och tömning/påfyllning av vatten mot betalning. Tillgänglighet dygnet runt. Utrymmet för varje husbil skall vara så stort att rekommendationer för avstånd mellan enheter vid en övernattning tillgodoses.

Läs mer om definitionen av ställplats. Se även: riktnummer sandhem.

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »