Mora Stranden  

Inga faciliteterParkering/ställplats Plats: Mestadels Grus
Gratis

Tråkigaste Ställplatsen I Sverige?

Tråkigaste ställplatsen i sverige? Finns i mora, dalarnaGratis

P Vid Rosa Huset Mora

Stor grusplan. Centralt i mora dalarna. Finn inget. Nära till restauranger. Bada i siljan //camilla löwbom-tällenGrusplan
Gratis

Hamnen I Nusnäs  

Inga bekvämligheter. Men fin plats att stå på. Utsikt över siljan mot gesundaberget.

Vildmarksfisket I Mora

100  natt

Sollerön ångbåtsbryggan  

/man får stå 1dygn på platån ovanför parkeringen. Själva parkeringen är till badgäster och båtägare./////liz åkessonGratis

Närliggande samhällen

Om Ställplatserna.se

Välkommen till Ställplatserna, sidan som visar ställplatser i Sverige karta oavsett om det är för husbil eller husvagn, tält eller annan form av camping. Sidan är under uppbyggnad och vi kommer fylla på med fler smarta funktioner för att du ska kunna hitta dom bästa och vackraste platserna att parkera/övernatta på. Det finns andra sajter med ställplatser men denna fokuserar på platser som är gratis eller näst intill - för det tycker vi kännetecknar en riktig ställplats.

Hitta ställplats

Du kan söka svenska ställplatser nära din aktuella position , eller en valfri plats samt hitta ställplatser längs färdväg, rutt, gör det enklare att planera resan med stopp och övernattningar. Du kan se foton från omgivningen eller panorama över ställplatsen.

Vad är en ställplats?

Ställplatserna.se prioriterar platser där du får stå gratis eller mot en lägre kostnad, därefter är läget viktigt; det kan vara en central parkering från vilken du enkelt kan ta dig till stadens centrum eller en vacker plats i naturen nära skog och sjö. Vilka är reglerna för ställplats? Se nedan för den generella definitionen av ställplats - Ställplatserna.se innehåller dock platser med olika grad av service.

Ett för ändamålet lättillgängligt avsatt markområde för uppställning/övernattning i husbil under kortare tid mot betalning. På ställplatsen finns tillgång till tömning av avlopp och tömning/påfyllning av vatten mot betalning. Tillgänglighet dygnet runt. Utrymmet för varje husbil skall vara så stort att rekommendationer för avstånd mellan enheter vid en övernattning tillgodoses.

Läs mer om definitionen av ställplats. Se även: riktnummer mora.

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »