Sotefjorden Segelsällskap Hunnebostrand  

Grusplan. Näracentrum livsmedelsaffär o restauranger mmmaj- september 200 el 50 övrig tid endast 50 onor för el

Middalarna

Samtliga 10 platser är försedda med möjlighet till el. Lyktstolpar tända nattetid. Stor anlagd grillplats. Tömningsstation för gråvatten samt latrin. Spolvatten finns, dock ej dricksvatten i nuläget (planeras inom kort). Sopstation för hushållssopor samt glas. Gångstigar i skogen. Några få minuters bilväg ifrån badplats och restaurang.///kåre wahlman100    150 med el med    2016

Åbyfjorden Vid Nordens Ark

Det är ett bra ställe att fiska havsöring på våren (april och maj ) sedan i juli - augusti bra med makrillfisket, kostar inget att ligga några dagar ðÿ˜šGratis

Närliggande samhällen

Om Ställplatserna.se

Välkommen till Ställplatserna, sidan som visar ställplatser i Sverige karta oavsett om det är för husbil eller husvagn, tält eller annan form av camping. Sidan är under uppbyggnad och vi kommer fylla på med fler smarta funktioner för att du ska kunna hitta dom bästa och vackraste platserna att parkera/övernatta på. Det finns andra sajter med ställplatser men denna fokuserar på platser som är gratis eller näst intill - för det tycker vi kännetecknar en riktig ställplats.

Hitta ställplats

Du kan söka svenska ställplatser nära din aktuella position , eller en valfri plats samt hitta ställplatser längs färdväg, rutt, gör det enklare att planera resan med stopp och övernattningar. Du kan se foton från omgivningen eller panorama över ställplatsen.

Vad är en ställplats?

Ställplatserna.se prioriterar platser där du får stå gratis eller mot en lägre kostnad, därefter är läget viktigt; det kan vara en central parkering från vilken du enkelt kan ta dig till stadens centrum eller en vacker plats i naturen nära skog och sjö. Vilka är reglerna för ställplats? Se nedan för den generella definitionen av ställplats - Ställplatserna.se innehåller dock platser med olika grad av service.

Ett för ändamålet lättillgängligt avsatt markområde för uppställning/övernattning i husbil under kortare tid mot betalning. På ställplatsen finns tillgång till tömning av avlopp och tömning/påfyllning av vatten mot betalning. Tillgänglighet dygnet runt. Utrymmet för varje husbil skall vara så stort att rekommendationer för avstånd mellan enheter vid en övernattning tillgodoses.

Läs mer om definitionen av ställplats. Se även: riktnummer hunnebostrand.

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »