Höganäs Gästhamn  

Ställplats på asfalt i markerade rutor som är väl tilltagna. //mikke källsvedStällplats
130 + 40 med el 

Höganäs Hamn  

Stor asfaltsplan vid reningsverket. 200 m till småbåtshamnen med toaletter restauranger och badbryggor. Missa inte att besöka höganäs saltglaserat som är en helt fantastisk saluhall med småbutiker i en gammal industribyggnad.Gratis

Gunnestorps Stoppställe

El, vatten, gråvatten toatömning, soporStällplats På Gård
150kr

Ställplats Kullabygden

Kullabygden

Mitt på kullahalvön finns den nya ställplatsen gunnestorp som tar emot såväl husbilar som husvagnar. I den lantliga miljön tar paret helena och max rosang emot dig bland susande ekar. Gasa den naturskönt belägna ställplatsen har sophantering, gråvatten- och latrintömning, färskvatten, wi-fi, el, boule- och tennisbana samt nattbelysning. Ta gärna med något gott att grilla på den fina grillplatsen! Affär finns på tre kilometers avstånd. Priset är 150 kronor/dygn) och ställplatsen håller öppet under perioden 15/4 - 15/10. Det finns 7 platser. Ställplatsen finns inte med i vår ställplatstidning. I närheten, 1,7 mil, finns mölle och kullabergs naturreservat, ett område som väsentligt skiljer sig från skånes i övrigt platta landsskap. Här möter du istället branter och unik växtlighet och inte en fantastisk utsikt över örseund och kattegatt. Vid besökscentret längst ut på udden vid kullens fyr får du en bra förklaring till landsskapets uppkomst. Tre kilometer till bad, tre kilometer till anrika tunneberga gästgivaregård och oscarsgården på måttliga en kilometers avstånd.

Svanshall

Ställplats för 5-6 husbilar intill småbåtshamnen. Betalas kontant. Restaurang i närheten. Latrin och gråvattentömnig, färskvatten, toalett.Ställplats 
100 + 40 för el

Närliggande samhällen

Om Ställplatserna.se

Välkommen till Ställplatserna, sidan som visar ställplatser i Sverige karta oavsett om det är för husbil eller husvagn, tält eller annan form av camping. Sidan är under uppbyggnad och vi kommer fylla på med fler smarta funktioner för att du ska kunna hitta dom bästa och vackraste platserna att parkera/övernatta på. Det finns andra sajter med ställplatser men denna fokuserar på platser som är gratis eller näst intill - för det tycker vi kännetecknar en riktig ställplats.

Hitta ställplats

Du kan söka svenska ställplatser nära din aktuella position , eller en valfri plats samt hitta ställplatser längs färdväg, rutt, gör det enklare att planera resan med stopp och övernattningar. Du kan se foton från omgivningen eller panorama över ställplatsen.

Vad är en ställplats?

Ställplatserna.se prioriterar platser där du får stå gratis eller mot en lägre kostnad, därefter är läget viktigt; det kan vara en central parkering från vilken du enkelt kan ta dig till stadens centrum eller en vacker plats i naturen nära skog och sjö. Vilka är reglerna för ställplats? Se nedan för den generella definitionen av ställplats - Ställplatserna.se innehåller dock platser med olika grad av service.

Ett för ändamålet lättillgängligt avsatt markområde för uppställning/övernattning i husbil under kortare tid mot betalning. På ställplatsen finns tillgång till tömning av avlopp och tömning/påfyllning av vatten mot betalning. Tillgänglighet dygnet runt. Utrymmet för varje husbil skall vara så stort att rekommendationer för avstånd mellan enheter vid en övernattning tillgodoses.

Läs mer om definitionen av ställplats. Se även: riktnummer höganäs.

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »