Ställplatser

Underlag för våra platser är hämtade från olika källor på internet, tex Google maps filer som finns öppet på internet, inte låsta grupper på Facebook som vissa verkar tro. För att så bra som möjligt beskriva en plats använder vi publika bilder från tex Flickr, Google och Facebook.

Om du anser dig ha äganderätten/upphovsrätten till en bild eller text och den har en betydande verkshöjd så tar vi givetvis bort den eller ändrar texten (tex en generellt tagen bild eller dito skriven text har inte en verkshöjd).

Begär ändring



Tyvärr måste vi stänga ner formuläret då det används felaktigt. Kontakta oss istället med nödvändiga uppgifter enligt nedan.

Här kan begäran om ändring av befintlig plats göras, tex om du anser dig ha upphovsrätten till en på vår sida publicerad unik bild eller text.

Fyll i formuläret så genomför vi borttag eller ändring av aktuell information.


Ofullständig eller felaktig begäran kan inte hanteras. För att styrka äganderätten till till en bild eller text skickar du med en bild (tex skärmdump) som påvisar detta.

Förtydligande, den skärmdump du bifogar ska styrka att du är upphovsman till bild eller text på vår sida, det ska inte vara en skärmdump från stallplatserna.se.


Kontakta oss

Hjälp oss bli bättre genom att gilla sidan »

Ställplatser (c) 2019 cookies används.
Laddar...